Szeptember 9.-én városunk Képviselő Testülete újabb hatalmas üzletet szándékozik kötni. Sokan jól fognak járni, csak mi Törökbálint lakosai nem fogunk, bár egy vízvezeték mit meg nem ér. Nem elég, hogy Tükörhegyen engedélyeztek egy 1040 lakásos lakótelep építését az izraeli Shikun&Binui befektetőcégnek, az említett napon belterületbe szándékoznak sorolni a Napliget lakóparknak kiszemelt területet is. A Napliget kanyargós története is hosszú időre nyúlik vissza. Az Önkormányzat 80 millió értékű közműfejlesztésért cserébe 16 hektárnyi területet szándékozik szeptember 9.-én belterületbe vonni.

Milyen érdekes...

Tisztelt Testület, miattunk kár rendkívüli üléseket rendezni, hiszen az eredmény már eldőltnek tűnik. Elég, ha kihirdetik az eredményét szavazás nélkül. Igaz az nem lenne jogszerű és demokratikus, ez viszont nem etikus és felháborító. Tudom, ez utóbbiak egyike sem jogi kategória, de ne felejtsék el, hogy Városunk lakosai hamarosan döntenek az Önök elmúlt időszakban véghezvitt teljesítményéről.

A bejegyzés trackback címe:

https://tukorhegy.blog.hu/api/trackback/id/tr742276552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása