Az alábbi levelet az MSZP törökbálinti szervezetének elnökségétől kaptam, melyben helyreigazítást kérnek.

 

Tisztelt Szőke Péter Úr!

 

 Az MSZP Törökbálinti Szervezete  álláspontja szerint  a mai  (2010.09.26.)  demonstráción elhangzott beszédek némely mondata alkalmas arra, hogy az MSZP képviselőit és képviselőjelöltjeit összemossa azokkal akik a vitatott átminősítéseket megszavazták. 

Ezért fontosnak tarjuk, hogy a tükörhegy.blog.hu-n hozzák nyilvánosságra  alábbi  helyreigazítási kérésünket és a testületi jegyzőkönyvek ide vágó részeit, különös tekintettel a név szerinti szavazásokra.

 

Helyreigazítás 

 

A beszédekben elhangzottakkal ellentétben az MSZP nem támogatja a felelőtlen átminősítéseket és az utóbbi években a  www.torokbalint.hu-n elérhető jegyzőkönyvek alapján ellenőrizhetően ellenezte azokat.

Az MSZP Törökbálinti Szervezetének jelenlegi jelöltjei a visszahívhatóság vállalása mellett garanciát vállaltak arra, hogy a jövőben semmilyen felelőtlen átminősítést nem támogatnak és minden lehetséges eszközzel fellépnek ezek ellen.

  

Köszönettel:

Mszp városi szervezet elnöksége

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tukorhegy.blog.hu/api/trackback/id/tr322325433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása